whatsapp
image description

AntalyaBurada Dergisi 6. Yılına özel yeni yüzüyle sizlerle!

Blog

AntalyaBurada Dergisi 6. Yılına özel yeni yüzüyle sizlerle!

Yayın hayatına 6 yıldır devam eden AntalyaBurada Dergisi, 6. yılına özel olarak hazırlanan yeni yüzüyle okurları ile buluşuyor!


Antalya'nın tek tabloid dergisi AntalyaBurada, 6. yılına özel olarak hazırlanan yeni yüzüyle ile satış noktaları ve mecmua stantlarındaki yerini aldı. Dopdolu içerikleriyle sektörde fark yaratan AntalyaBurada Dergisi 72. sayısı ile okurları ile buluşuyor...


AntalyaBurada Dergisi'nin 6. yılına özel olarak hazırlanan 72. Sayısında, Relaks Spa'nın Sahibi Yıldız Özaslan ile spa ve masaj üzerine röportaj gerçekleştirdik. Spa ve masaj hakkında bilinmesi gerekenleri anlatan Özaslan Relaks Spa'nın kapılarını okurlarımız için açtı. 


MUHTEŞEM KABASAKAL İKİNCİ KAPAKTA!
İki ayarı kapaktan oluşan dergimizin diğer kapağında ise Muhteşem Ajansın Sahibi Muhteşem Kabasakal yer alıyor. Muhteşem Kabasakal ile reklamcılık sektörü ve Muhteşem Ajans'ın çalışmaları üzerine konuştuk. 


ERSOY İLETİŞİM'NDEN İKİNCİ MAĞAZA
Yeni sayımızda, Ersoy İletişim'in ikinci mağazasının açılış töreni ve Altın Portakal Film Festivali gibi renkli etkinlikler yer alırken; magazinden, iş dünyasına kadar birçok içerik daha yenilenen yüzüyle AntalyaBurada Dergisi 72. Sayı'da! 


AntalyaBurada Dergisine abonelik ile adresinizden, satış noktalarından ve mecmua stantlarından ulaşabilirsiniz.



YORUM EKLE